Mitja Marató de Mataró

0
993

“El proper diumenge 7 DE MAIG, a les 9 hores del matí, tindrà lloc la Tercera Edició de la ´MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ´, amb Sortida i Arribada al Passeig Marítim. Està organitzada per una Comissió que aplega els Clubs d´Atletisme de Mataró i el Patronat Municipal d´Esports de l´Ajuntament. El circuït és absolutament planer, i discorre pel Passeig Marítim, instal.lacions del Port Esportiu i Pesquer de Mataró i per la Carretera Nacional II, enfront de la façana de la ciutat. Distància certificada, per mesurament oficial de la FCA, de 21,097 Qm. Cronometratge amb xip. Preu : 1.200 ptes ( 1.000 pels titulars de xip groc ) Darrer dia d´inscripció : Divendres 5 de Maig ( o en arribar a 1.000 inscrits ) Premis : Trofeus als cinc primers classificats de la general masculina i cinc primeres de la femenina, també als tres primers de cada categoría, als tres primers equips masculins i femenins ( equips de cinc corredors/res ), i al club amb més participants. Premi especial ( 25.000 Ptes ) a qui milllori els rècords de la prova : Masculí : 1h.09´19´; Femení : 1h.28´28´. Obsequis : A tothom que acabi la cursa : Una prenda esportiva commemorativa, lot de productes de Procter&Gamble España, lot de productes alimentaris de Pryca, obsequis de Mc Donald´s…. Diploma amb el temps oficial ( tramesa a domicili a cada participant ). A més a més : Sorteig de productes esportius, deferència de Intersport-Ronda-43. Serveis : Avituallament cada 5 quilòmetres, aparcament de cotxes, Servei de Massatges i dutxes ( instal.lacions del Centre Natació Mataró ). Inscripció gratuïta per la compra d´unes sabatilles d´Atletisme ( qualsevol marca !! ) a la Botiga Intersport-Ronda 43 ( Ronda Barcel´o, 43 – Mataró ). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.