La Marató de Madrid bat un record de corredors arribats

0
458

Un total de 6552 corredors arribats es l´èxit de la Marató de Madrid, que està orientada al corredor popular abans que a l´èlit. El guanyadors John Miaka amb 2:16:05 i Marina Piliavina amb 2:39:33 han estat el menys important d´una jornada d´esport ciutadà a Madrid. Molts corredors catalans han aprofitat el llarg cap de setmana del 1 de Maig per gaudir d´aquesta Marató que surt de Recoletos i arriba al Prado, creuant els punts més cèntrics de Madrid. Els resultats complets els podeu veure a: http://www.yellowchip.com/mapoma/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.