I Festival d´Atletisme Universitari de les ´Festes de Maig´ a Lleida

0
916

“La Universitat de Lleida y el Club Atlètic Lleida-UdL organitzen el proper dimarts 9 de maig de 2000, a la Pista Municipal d´Atletisme de Lleida (Parc Alcalde Pons / Carretera d´Osca, Km 99), el I Festival d´Atletisme Universitari de les ´Festes de Maig´, amb el patrocini i la col·laboració de l´Ajuntament de Lleida. ART.1) INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran a la mateixa instal·lació fins a 45 minuts abans de començar cada prova. Podran participar tots els/les atletes que compleixin els següents requisits: ·

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.