Encarna Granados es jugarà a Anglaterra un lloc per a la Copa d´Europa

0
873

La marxadora Encarna Granados participarà el cap de setmana en una trobada internacional a Anglaterra que servirà per fer la selecció definitiva per la Copa d´Europa que es farà el mes de juny a Alemanya. Granados, que no va poder participar al campionat d´Espanya per una malaltia, tindrà la seva última possibilitat per guanyar-se la plaça que encara queda vacant a la selecció espanyola perquè Eva Pérez, Maria Vasco i Rocio Florido ja són fixes per a Alemanya. A Anglaterra, la marxadora del GEiEG disputarà el seu segon 20 quilòmetres de tota la seva vida ja que en els dos últims anys les lesions li han impedit competir amb constància. «Estic bé de forma i fa unes setmanes que entreno al màxim però tinc les meves reserves perquè només he fet un 20 kms. a la meva vida. La intenció però, és classificar-se per a la Copa d´Europa». Granados tindrà com a màximes rivals Vanesa Espinosa i Teresa Linares perquè Vasco, que també hi serà, ja té plaça fixa. La sarrianenca necessita el bitllet per a la Copa d´Europa perquè allà es farà la selecció per als Jocs Olímpics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.