Campionat d´Espanya de Triatló per autonomies

0
566

“Catalunya va aconseguir els tres sots-campionats més prestigiosos i el Club Natació Reus Ploms es proclamà millor equip júnior. El darrer cap de setmana es va celebrar a Torrelavega (Cantàbria) el campionat d´Espanya de Duatló per Autonomies. El dissabte 15 es van disputar les proves de les categories júniors i juvenils sota les distàncies de 5,2 km. de cursa a peu, 21 km de ciclisme de carretera i 2,6 km. de cursa a peu. Els atletes catalans van obtenir el sots-campionat júnior, categoria a la que Catalunya va obtenir les millors resultats individuals amb el atleta Jordi Elías (C.N.Terrassa), que va obtenir la segona posició final, i els germans Josep Manel i Francesc Juárez que van aconseguir el títol d´equip campió pel Club Natació Reus Ploms, amb un temps final computable de 3h 03´55´. El Club Natació Barcelona va obtenir el tercer lloc amb un temps de 3h 11´29´. Dins la categoria juvenil Eudald Romero va obtenir el cinquè lloc individual amb un registre final de 1h 05´35´. Diumenge 16 van prendre part del campionat autonòmic la resta de categories sota el doble de les distàncies amb les absències d´Emma Roca (Trans Himàlaia) i de Núria Padrisa que va abandonar per lesió, motiu pel que la selecció femenina no va poder renovar el títol de campiones aconseguit l´any passat a Lugo. La selecció madrilenya va obtenir els primers llocs a les categories sèniors, amb uns temps finals de 7h 40´32´ (categ. femenina), i de 8h 05´38´ (categ. masculina). La selecció catalana va obtenir el sots-campionat en aquestes categories amb la participació de Pilar Hidalgo, Teresa Benet i Anna Serra que van aconseguir un temps de 7h 48´03´; i de José Luis Cano, Amador Galve, Marcel Zamora i Sebastià Catllà amb un registre de conjunt de 8h 09´50´. Els millors registres individuals van estar per Félix Javier Martínez (Cantàbria) i per Marina Damlaimcourt (Madrid) amb 1h 59´41´ i 2h 26´02´, respectivament. Per la seva part el representant de les Illes Balears Miguel Capó va obtenir el tercer lloc destacant que va fer el millor parcial dels campionats a la segona cursa a peu (14´58´). Pel que fa al resultat global de participació, va ser la selecció d´Euskadi la que va obtenir el primer lloc, ja que va inscriure a atletes de totes les categories programades. La propera gran cita a nivell estatal esta fixada pel 28 de maig a Sant Joan de les Abadesses, seu del Campionat d´Espanya Absolut de Duatló. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.