Campionat d´Espanya de Triatló per autonomies

0
722

“Catalunya va aconseguir els tres sots-campionats més prestigiosos i el Club Natació Reus Ploms es proclamà millor equip júnior. El darrer cap de setmana es va celebrar a Torrelavega (Cantàbria) el campionat d´Espanya de Duatló per Autonomies. El dissabte 15 es van disputar les proves de les categories júniors i juvenils sota les distàncies de 5,2 km. de cursa a peu, 21 km de ciclisme de carretera i 2,6 km. de cursa a peu. Els atletes catalans van obtenir el sots-campionat júnior, categoria a la que Catalunya va obtenir les millors resultats individuals amb el atleta Jordi Elías (C.N.Terrassa), que va obtenir la segona posició final, i els germans Josep Manel i Francesc Juárez que van aconseguir el títol d´equip campió pel Club Natació Reus Ploms, amb un temps final computable de 3h 03´55´. El Club Natació Barcelona va obtenir el tercer lloc amb un temps de 3h 11´29´. Dins la categoria juvenil Eudald Romero va obtenir el cinquè lloc individual amb un registre final de 1h 05´35´. Diumenge 16 van prendre part del campionat autonòmic la resta de categories sota el doble de les distàncies amb les absències d´Emma Roca (Trans Himàlaia) i de Núria Padrisa que va abandonar per lesió, motiu pel que la selecció femenina no va poder renovar el títol de campiones aconseguit l´any passat a Lugo. La selecció madrilenya va obtenir els primers llocs a les categories sèniors, amb uns temps finals de 7h 40´32´ (categ. femenina), i de 8h 05´38´ (categ. masculina). La selecció catalana va obtenir el sots-campionat en aquestes categories amb la participació de Pilar Hidalgo, Teresa Benet i Anna Serra que van aconseguir un temps de 7h 48´03´; i de José Luis Cano, Amador Galve, Marcel Zamora i Sebastià Catllà amb un registre de conjunt de 8h 09´50´. Els millors registres individuals van estar per Félix Javier Martínez (Cantàbria) i per Marina Damlaimcourt (Madrid) amb 1h 59´41´ i 2h 26´02´, respectivament. Per la seva part el representant de les Illes Balears Miguel Capó va obtenir el tercer lloc destacant que va fer el millor parcial dels campionats a la segona cursa a peu (14´58´). Pel que fa al resultat global de participació, va ser la selecció d´Euskadi la que va obtenir el primer lloc, ja que va inscriure a atletes de totes les categories programades. La propera gran cita a nivell estatal esta fixada pel 28 de maig a Sant Joan de les Abadesses, seu del Campionat d´Espanya Absolut de Duatló. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.