La medalla

0
1128

Llibre realista que té com a protagonista la Meritxell, una nena d´onze anys que mentre somnia aconseguir una medalla d´atletisme en una competició comarcal, la vida de cada dia se li complica: no entén perquè la mare ha marxat de casa i està tipa que la tractin com una nena. Però durant el camí que ha de recórrer per arribar a la meta, comprendrà que hi ha coses més importants que guanyar una competició. ¿Val la pena lluitar per una medalla? ¿Per què corre? ¿Que no ho sap que una medalla no és el triomf? Un relat intimista fa que la Meritxell obtingui la complicitat del lector amb una sortida oberta a la interpretació. Premi El Vaixell de Vapor. Editorial Cruïlla. Col.lecció El Vaixell de Vapor, sèrie vermella, 54. Il.lustracions de Consol Sànchez. Barcelona, 1993 [1998, 5a ed.]

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.