III Duatló Ciutat de Sabadell

0
857

Jordi Giménez i Emma Roca guanyadors absoluts Eudald Romero i Gemma Murillo campions de Catalunya juvenils Sabadell, 9 d´abril de 2000 El III Duatló Ciutat de Sabadell, prova combinada que es va disputar en tres sectors, va estar organitzada pel Club Natació Sabadell. La sortida, que es va donar en línia va aplegar a 253 participants disposats a fer 5 km. de cursa pedestre per la zona boscosa del Santuari de la Mare de Deu de la Salut, per continuar amb 17 km. de ciclisme de carretera, i finalitzar amb 2,5 km. de cursa a peu final. La pluja va complicar el sector de ciclisme, factor que va beneficiar a Jordi Giménez (C.N.Reus Ploms), atleta que segueix la mateixa preparació que la selecció olímpica de triatló, i que es va veure afavorit pel seu domini de la bicicleta en condicions extremes, de forma que va iniciar la cursa a peu final amb 21 segons de ventatja, finalitzant la prova en primera posició amb un temps de 51´01´. En segona posició i a tant sols 3 segons de Giménez es va classificar Xavier Serra (C.N.Cerdanyola), amb una extraordinària remuntada final amb un temps de 51´04´. El pòdium el va completar Amador Galve, classificat en tercera posició amb un temps de 51´14´, lloc que li assegura el primer lloc del Circuit Català de l´especialitat. La classificació de la categoria femenina va tenir canvis, ja que l´atleta local Marta Cusido es va mantenir de líder fins la meitat del sector ciclista. Emma Roca (C.N.Sabadell) va aconseguir el primer lloc de la classificació final amb un temps de 59´49´. Aquesta atleta tot terreny disputarà el proper mes de maig la prestigiosa competició d´aventura ´Trans Himàlaia´. En segona posició va finalitzar la competició Lourdes Aymerich amb una marca de 1h 00´45´, seguida de Marta Cusido que va finalitzar amb un temps de 1h 01´50´. Per la seva part Eudald Romero (C.N.Catalunya) i Gemma Murillo (C.N.Sabadell) van aconseguir el Campionat de Catalunya Juvenil de Duatló. La resta de categories van estar liderades per Jordi Monclús (veterans 1), Rafael Garcia (veterans 2), i Montserrat Clavero (veteranes 1). El Club Natació Reus Ploms i del Club Natació Sabadell van resultar guanyadors de la classificació per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.