El Sr. Romà Cuyàs ha estat elegit President de la Federació Calana d´Atletisme pels propers 4 anys.

0
649

La Assamblea de la Federació Catalana d´Atletisme s´ha reunit avui per designar un nou President. Un total de 101 clubs sobre un cens total de 111 han donat una participació molt alta, més del 90%. El resultat final ha estat: Romà Cuyàs: 50 Pere Gómez: 49 En blanc: 2 L´emoció s´ha mantingut fins el darrer vot donç a falta d´aquest vot hi havia un empat a 49. La Presidenta de la Junta Electoral, Rosa Busquets ha llegit en veu alta el nom de la papereta: Romà Cuyàs i d´aquesta forma aconseguia la victoria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.