Les federacions esportives catalanes esperen que la Generalitat compleixi les seves promeses econòmiques

0
779

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), en representació de les 57 federacions, ha expressat avui a Barcelona el seu desig quela Generalitat de Catalunya compleixi el compromís que ha reiterat aquest mateix matí unes hores abans de la convocatòria de la UFEC davant els mitjans de comunicació, a través del conseller de Cultura , Jordi Vilajoana, en conversa amb el president de la UFEC, David Moner, respecte a les ajudes econòmiques a l´esport català. La UFEC havia convocat avui els mitjans per expressar públicament el seu malestar amb el president de la Generalitat, Jordi Pujol, atès que s´havien ´diluït´ les promeses de la reunió del 4 de juny i el compromís del 6 d´octubre per donar 4.000 milions de pessetes -dels 9.000 sol·licitats inicialment per la UFEC-, independentment del pressupost de l´any 1999, repartits de la següent manera: 1.000 milions més per clubs i federacions, 1.500 milions més per a programes de tecnificació i alt rendiment i 1.500 milions per a equipaments a clubs, federacions i ajuntaments. No obstant, aquest mateix matí, segons ha explicat el president de la UFEC, David Moner, el conseller de Cultura de la Generalitat, Jordi Vilajoana, ha promès que el president de la Generalitat, Jordi Pujol, mantindrà la setmana que ve una reunió per atendre les qüestions de les federacions i estudiar novament la problemàtica de l´esport català. ´Aquest matí he tornat a creure en la paraula del conseller i per tant del president´, ha assenyalat avui Moner, que ha afegit que ´aquesta reunió d´avui m´hauria agradat tenir-la fa un mes´ i ha tornat a reivindicar les necessitats de l´esport català ja que segons el seu parer ´no hem tingut l´atenció que creiem que mereixem´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.