La pujada als Àngels canvia el lloc de sortida després de 37 anys

0
891

” La tradicional pujada als Àngels que organitza des de fa 37 anys el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) se celebrarà el proper dia 9 d´abril i presenta com a principal novetat el canvi de lloc de la sortida de la prova. Tradicionalment, els participants sortien del portal de Sant Cristòfol però aquest any es farà des de la plaça de Santa Llúcia, al costat de l´església de Sant Pere de Galligants. La raó és que els organtizadors volen eliminar un tram inicial perillós per als corredors el qual, a més, es transformava en un coll d´ampolla. Les hores de la concentració prèvia i l´entrega dels xips per controlar els temps, així com la de la sortida, també han variat i s´han fixat a dos quarts de nou del matí, a la plaça de Santa Llúcia i a dos quarts de deu del matí, respectivament. Una altra de les novetats introduïdes aquest any pel GEiEG en l´organització d´aquesta cursa popular és la remodelació de les diferents categories. El canvi es deu al fet que l´organització vol que la prova sigui homologable per la Federació Catalana d´Atletisme amb les mateixes categories que altres curses populars de similars característiques. Així, aquest any, desapareix la distinció entre atletes federats i els no federats i les categories seran les següents: 16-17 anys; 18-20 anys; 21-30 anys, 31-40 anys; 41-50 anys; 51-60 anys; 61-70 anys i més de 71 anys. A més, el GEiEG introdueix també les categories d´invidents, masculins i femenins. Les persones interessades a prendre part en la cursa d´aquest any poden formalitzar les seves inscripcions fins al 7 d´abril a la seu social del GEiEG situada a la plaça del Vi o bé també el mateix dia de la cursa a dos quarts de nou, una hora abans de la sortida, a la plaça de Santa Llúcia. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.