Cursa del Llop

0
884

La cursa del Llop és una carrera INDIVIDUAL de llarga distància que combina diferents disciplines esportives. El prestigi obtingut durant les 8 edicions anteriors en les que els atletes la qualificaven como la cursa més dura d´aquesta especialitat, la fan una cursa única. La participació és possible en un format ´a la carta´, en el que l´ atleta pot participar en una o varies proves. La modalitat reina és la que inclou inscripción a tots els esdeveniments. De qualsevol manera, la voluntad de l´organización és que aquesta prova aconsegueixi participants de tots els nivells que escullin les proves en les que participaran segons les seves posibilitats. Les proves són: Dissabte: – Ciclisme de carretera – 190km – Marató de muntanya – 42,2km – Piragua de Mar – 16km Diumenge: Piragua de riu – 25km Cursa a peu – 22km Bicicleta de muntanya – 110km Els interessats poden trobar més informació a http://run.to/Atlas a Internet o contactar amb l´organizació: Enric Colomer ESPORTS PAM I TOC Generalitat, 54 – Cervantes, 2 Tortosa. ESPORTS TRACK Sant Blai, 29 Tortosa Tel: 977-44-02-97 Fax: 977-44-07-50 Jordi Pinillos – 670-697631 – 3athlete@retemail.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.