Cursa del Llop

0
658

La cursa del Llop és una carrera INDIVIDUAL de llarga distància que combina diferents disciplines esportives. El prestigi obtingut durant les 8 edicions anteriors en les que els atletes la qualificaven como la cursa més dura d´aquesta especialitat, la fan una cursa única. La participació és possible en un format ´a la carta´, en el que l´ atleta pot participar en una o varies proves. La modalitat reina és la que inclou inscripción a tots els esdeveniments. De qualsevol manera, la voluntad de l´organización és que aquesta prova aconsegueixi participants de tots els nivells que escullin les proves en les que participaran segons les seves posibilitats. Les proves són: Dissabte: – Ciclisme de carretera – 190km – Marató de muntanya – 42,2km – Piragua de Mar – 16km Diumenge: Piragua de riu – 25km Cursa a peu – 22km Bicicleta de muntanya – 110km Els interessats poden trobar més informació a http://run.to/Atlas a Internet o contactar amb l´organizació: Enric Colomer ESPORTS PAM I TOC Generalitat, 54 – Cervantes, 2 Tortosa. ESPORTS TRACK Sant Blai, 29 Tortosa Tel: 977-44-02-97 Fax: 977-44-07-50 Jordi Pinillos – 670-697631 – 3athlete@retemail.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.