Birmingham i Budapest, elegides seus dels Mundials Indoor del 2003 i 2004 respectivament

0
810

Birmingham i Budapest han estat elegides a París per organitzar respectivament els Campionats del Món d´atletisme en pista coberta en el 2003 i 2004, durant la segona i última jornada de la reunió del Consell de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF). Les dues ciutats eren candidates per al 2003. No obstant, ahir la IAAF va aprovar una reforma del seu calendari per evitar que en alguns anys coincidissin els Campionats del Món i d´Europa indoor. D´aquesta manera, a partir del 2004, els anys parells es disputaran els Campionats del Món i els imparells els Europeus. Per iniciar aquest nou cicle, la IAAF ha decidit que hi haurà Campionats del Món en pista coberta dos anys consecutius (2003 i 2004). Davant aquesta situació, Budapest ha retirat la seva candidatura per el 2003 i l´ha presentat per al 2004. Les candidatures de les dues ciutats han estat adoptades sense que calgui vot. El nou calendari dels Mundials i Europes indoor ha quedat constituït de la següent manera: 2001: Campionats del Món a Lisboa. 2002: Campionats d´Europa a Viena. 2003: Campionats del Món a Birmingham. 2004: Campionats del Món a Budapest. 2005: Campionats d´Europa (ciutat encara per designar). 2006: Campionats del Món (ciutat encara per designar).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.