Eleccions a la Federació Catalana d´atletisme

0
900

Entrevista amb Pere Gómez. La seva candidatura a les eleccions basada en un equip experimentat i amb noves aportacions com el medallista olímpic del 92 Garcia Chico. Avui es entrevistat a ´el mundo deportivo´ i aquesta entrevista es a: http://www.atletisme.com/classificacions/pg.doc (clickeu sobre el titular). Impulsar la organització i potenciar les Territorials mitjançant Internet, transparència de gestió com han demostrat els darrers 3 anys a la Federació, incrementar la participació de tothom amb taules rodones, senat consultiu, forums a Internet, etc. i aumentar la ajuda a clubs son els eixos fonamentals del seu programa. Els avals de 52 clubs ja presentats i la confiança que els hi dona l´atletisme català, confirmen les seves aspiracions a seguir dirigint la Federació després de les eleccions previstes pel proper 8 de abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.