Eleccions a la Federació Catalana d´atletisme

0
990

Entrevista amb Pere Gómez. La seva candidatura a les eleccions basada en un equip experimentat i amb noves aportacions com el medallista olímpic del 92 Garcia Chico. Avui es entrevistat a ´el mundo deportivo´ i aquesta entrevista es a: http://www.atletisme.com/classificacions/pg.doc (clickeu sobre el titular). Impulsar la organització i potenciar les Territorials mitjançant Internet, transparència de gestió com han demostrat els darrers 3 anys a la Federació, incrementar la participació de tothom amb taules rodones, senat consultiu, forums a Internet, etc. i aumentar la ajuda a clubs son els eixos fonamentals del seu programa. Els avals de 52 clubs ja presentats i la confiança que els hi dona l´atletisme català, confirmen les seves aspiracions a seguir dirigint la Federació després de les eleccions previstes pel proper 8 de abril.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.