El kenià John Korir i Monica Pont guanyen els 10K ´Ciutat de Girona´

0
580

“Amb una participació de molta qualitat s´han celebrat els tradicionals 10K ´Ciutat de Girona´ que han vist el triomf d´un kenià, John Korir i d’una de les millors maratonians estatals Monica Pont. La prova en categoria absoluta s´ha decidit al sprint entre John Korir i el català José Rios, que ha arribat a només 2 segons del guanyador. En dones la superioritat de Monica Pont ha estat clara, amb un minut de ventatge sobre la segona classificada. Podeu trobar a Internet els resultats complets. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.