Palafrugell acull avui el català d´atletisme de 10.000 metres

0
862

L´Estadi Josep Pla i Arbonès serà aquesta tarda l´escenari d´una nova jornada atlètica de nivell amb la disputa del campionat de Catalunya de 10.000 metres absolut i promesa i la reunió catalana de fons, a més del IV Memorial Jordi Mestres i Montse Través. Sens dubte, la prova més esperada de la tarda serà els 10.000 metres absolut i promesa masculins que començaran a les 18.05. La prova comptarà amb atletes de nivell internacional com Ricard Fernández (Nike), Víctor Morente (Fila Domingo Catalán), Joan Ramon Moya (Andorra) o Ignasi Cáceres (Fila Domingo Catalán). Un altre dels favorits serà el lloretenc Josep Lluís Blanco (Reial Societat), que encara no sap si farà el 10.000 sencer i farà un 5.000 fort ja que es prendrà temps en aquesta distància. Blanco va explicar ahir que «em trobo en un gran moment de forma. La meva intenció és baixar de 14 minuts en el 5.000 o de 29 minuts en el 10.000». L´atleta del Lloret la Selva, Francesc Robles, farà de llebre juntament amb Blas Serrano. Blanco, que va ser tercer al cros d´Andorra, farà avui el seu debut en pista i té previst competir a la darreria d´abril en els 2.000 metres obstacles del míting de París. En categoria femenina la nota més destacada és que s´han inscrit 22 atletes en una prova que en alguna ocasió s´ha hagut de suspendre per falta de participació. Les atletes del Vic Eva Giménez, Cristina Noguer, Encarna García i Meritxell Martos seran les màximes favorites juntament amb Maria Vetriu (Andorra). Pel que fa a la participació gironina hi haurà tres atletes del club local, el Palafrugell Bianya: Cristina Bosch, Maria Gracia Coll i Pilar Guich. La prova començarà a les 17.15. La competició s´iniciarà a les 16.30 amb els 5.000 júnior i juvenil femení. Tot seguit (16.55) es farà la mateixa prova en categoria masculina i després la llargada femenina (17.00), que serà la primera prova del Memorial, que es completarà amb l´alçada masculina (18.00), els 800 femení (19.30) i masculí (19.40) i el 200 femení (19.50) i masculí (200). En aquesta darrera prova hi competirà l´atleta moldau, Vadim Zadoinov, campió del seu país de 400 metres tanques amb una marca de 48.61 i amb una gran projecció internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.