L´última prova pista coberta de la temporada reunirà a València als júniors al Campionat d´Espanya

0
662

” La temporada en pista coberta arriba a la fi el pròxim cap de setmana, amb motiu del Campionat d´Espanya Júnior, que es disputarà al Palau d´Esports Luis Puig de Valencia. A la llista de participants d´aquesta última competició que pot fer variar el rànquing espanyol en pista coberta de la temporada destaca la presència de la saltadora Concha Montaner, actual plusmarquista espanyola júnior i promesa; la migfondista Esther Desviat, recordwoman nacional júnior dels 1.500 en pista coberta; i la velocista Isabel Vert, que aquesta temporada ha batut en tres ocasions el rècord d´Espanya júnior dels 200 ml. ATLETES INSCRITS MÉS DESTACATS HOMES. 60 ml: Guillermo Vidal. Txomin Txurruca. 800 ml: Daniel Ruiz. Antonio M. Reina. Perxa: Roger Noguera. DONES. 60 ml: Concha Montaner. Julia España. Ana I. Céspedes. 200 ml: Isabel Vert. 1500 ml: Esther Desviat. 3000 ml: Sonia Bejarano. Irene Alfonso. 60 ml: Arantxa Loureiro. Cristina Sarrapio. Altura: María Romero. Perxa: Mónica Ballesteros. Longitud: Concha Montaner. Triple: Patricia Sarrapio.”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.