L´última prova pista coberta de la temporada reunirà a València als júniors al Campionat d´Espanya

0
867

” La temporada en pista coberta arriba a la fi el pròxim cap de setmana, amb motiu del Campionat d´Espanya Júnior, que es disputarà al Palau d´Esports Luis Puig de Valencia. A la llista de participants d´aquesta última competició que pot fer variar el rànquing espanyol en pista coberta de la temporada destaca la presència de la saltadora Concha Montaner, actual plusmarquista espanyola júnior i promesa; la migfondista Esther Desviat, recordwoman nacional júnior dels 1.500 en pista coberta; i la velocista Isabel Vert, que aquesta temporada ha batut en tres ocasions el rècord d´Espanya júnior dels 200 ml. ATLETES INSCRITS MÉS DESTACATS HOMES. 60 ml: Guillermo Vidal. Txomin Txurruca. 800 ml: Daniel Ruiz. Antonio M. Reina. Perxa: Roger Noguera. DONES. 60 ml: Concha Montaner. Julia España. Ana I. Céspedes. 200 ml: Isabel Vert. 1500 ml: Esther Desviat. 3000 ml: Sonia Bejarano. Irene Alfonso. 60 ml: Arantxa Loureiro. Cristina Sarrapio. Altura: María Romero. Perxa: Mónica Ballesteros. Longitud: Concha Montaner. Triple: Patricia Sarrapio.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.