Marató de Barcelona

0
956

Un any més, els atletes africans surten com a grans favorits de la 23a Marató de Barcelona, que es disputa avui entre Mataró i la Ciutat Comtal. Contra ells -els kenyans Matolo, Letting i Kioko, el marroquí Radovane i el tanzà Ako, entre d´altres- haurà de lluitar el català Benito Ojeda, actual campió d´Espanya de la distància i guanyador de la prova els anys 94 i 96. I tampoc no es pot oblidar el guanyador de l´any passat, el també kenyà Daniel Komen, del Club Atlètic Vic. En categoria femenina, Eva Sanz tindrà molt complicat revalidar el títol davant la presència de la ucraïnesa Julèieva, la hispanoargentina Griselda González i la russa Deviàbina, totes tres amb millor marca que la catalana. Finalment, cal assenyalar que els organitzadors esperen la participació d´uns 3.500 atletes, que en cas de confirmar-se es convertiria en la segona millor de la història.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.