Barcelona busca prestigi amb els atletes africans

0
735

La marató catalana pot superar avui el rècord dels 3500 participants Barcelona Un ampli elenc d´atletes kenyans, etíops, marroquins i brasilers intentaran demà atorgar a la marató de Barcelona el prestigi, la qualitat i el nivell de marques que van faltar en l´edició de l´any passat. L´absència de figures espanyoles serà l´aspecte més negatiu d´una prova que, en canvi, està donant mostres d´una clara recuperació gràcies a una àmplia participació, que s´espera que arribi als 3.500 atletes, una xifra només superada per l´edició del 1992, l´any de l´eufòria olímpica. La ciutat de Mataró, a les nou del matí, serà el lloc de partida de la 23a edició de la marató de Barcelona, que recorrerà el litoral de la comarca del Maresme abans d´endinsar-se al centre neuràlgic de la capital catalana. La carrera, després de passar per la plaça de Sant Jaume i la Rambla, finalitzarà per quart any consecutiu a la base de la muntanya de Montjuïc, a l´avinguda de Maria Cristina, amb l´esperança que els primers que hi arribin s´acostin al rècord de la prova (2.09.48 hores) aconseguit pel corredor marroquí Abdul-Salam Serroj el 1998. Absències espanyoles En la lluita per la victòria no hi haurà, amb tota probabilitat, cap atleta espanyol. Les figures de l´armada han escollit altres latituds més ambicioses i rendibles per exhibir-se. Demà mateix, el bicampió del món, Abel Antón, participarà en la marató de Seül, juntament amb els bascos Diego García i Kamel Ziani. Antð

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.