La IAAF investigarà l´ús per part dels atletes de begudes a base d´herbes

0
665

La Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ha decidit començar una investigació sobre el paper dels complements alimentaris i de les begudes a base d´herbes en el dopatge dels atletes, segons s´ha anunciat avui en un comunicat. S´ha decidit emprendre aquesta investigació després de les reunions mantingudes aquest cap de setmana per la comissió mèdica i d´antidopatge de la IAAF i es realitzarà en cooperació amb UK Athletics, la Federació britànica, que va rebre una subvenció per a això. Diversos atletes, especialment a Sud-amèrica i Àsia, que van donar positiu en els controls, han cridat l´atenció sobre aquests productes. Les conclusions d´aquest estudi seran publicades en una data encara per determinar. La investigació serà supervisada per un comitè de la IAAF presidit pel primer vicepresident Arne Ljungqvist (Suè) i que inclou a Abby Hoffman (Can), José María Odriozola (Esp) i Jean Poczobut (Fra).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.