La IAAF investigarà l´ús per part dels atletes de begudes a base d´herbes

0
869

La Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ha decidit començar una investigació sobre el paper dels complements alimentaris i de les begudes a base d´herbes en el dopatge dels atletes, segons s´ha anunciat avui en un comunicat. S´ha decidit emprendre aquesta investigació després de les reunions mantingudes aquest cap de setmana per la comissió mèdica i d´antidopatge de la IAAF i es realitzarà en cooperació amb UK Athletics, la Federació britànica, que va rebre una subvenció per a això. Diversos atletes, especialment a Sud-amèrica i Àsia, que van donar positiu en els controls, han cridat l´atenció sobre aquests productes. Les conclusions d´aquest estudi seran publicades en una data encara per determinar. La investigació serà supervisada per un comitè de la IAAF presidit pel primer vicepresident Arne Ljungqvist (Suè) i que inclou a Abby Hoffman (Can), José María Odriozola (Esp) i Jean Poczobut (Fra).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.