El tanzà Ninga venç el cros en un disputat esprint

0
826

” Montané revalida el títol femení, mentre que Pita i Betriu s´adjudiquen el Nacional L´atleta tanzà Mousa Ninga va fer bons els pronòstics que el confirmaven com a favorit i es va adjudicar ahir el 19è Cros Internacional de les Valls després d´un disputat esprint. La victòria en categoria femenina va correspondre per segon any consecutiu a Sílvia Montané, mentre que en el Campionat d´Andorra de l´especialitat es van imposar Manel Fernández Pita i Maria Betriu. La cursa va aplegar fins a 550 participants de totes les categories, en un matí molt assolellat als prats de Borda Mateu. En la cursa sènior, Ninga i el seu compatriota Eliya Daudi van fer una forta sortida i van agafar el liderat de la cursa acompanyats de Lluís Mezquida, a força distància dels perseguidors. En l´esprint final, Ninga va agafar l´avantatge i va travessar la meta en primera posició, seguit de Lluís Mezquida (Chapin Jerez), en segon lloc, i de José Luis Blando (Real Sociedad), en tercer. En la cursa femenina, Sílvia Montané va ser la millor classificada; l´atleta del CAVA Maria Betriu, segona, i Laura Rossell (Domingo Catalán), tercera. El CAVA va ser el guanyador per clubs. En la prova de Special Olympics, els millors classificats en la cursa de cros curt van ser Jaume Font (Baix Camp), Ricard Caldero i Dídac Pujol, del club Alba Reus. En el cros llarg, els corredors de l´Escola Meritxell Alex Giribet i Jordi Julià van ser primer i segon, respectivament. Javier Palomar (Alba Reus) va ser tercer. Pel que fa al Campionat d´Andorra i en categoria masculina, els tres llocs del podi els van ocupar Manel Fernández Pita, Toni Bernadó i Mateo López; i en la femenina, Maria Betriu, Sílvia Felipo i Cristina Bres. Pel que fa al segon Nacional de Special Olympics, Jordi Tarifa i Nadia Roser es van adjudicar el títol en l´especialitat de cros curt, i Alex Giribet, en la de cros llarg. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.