El CAVA presenta el 19è Cros de les Valls d´Andorra

0
683

Els organitzadors esperen superar aquest diumenge els 1000 atletes participants El Club d´Atletisme Valls d´Andorra (CAVA) va presentar ahir el 19è Cros Internacional de les Valls, que es disputarà diumenge als Prats Borda Mateu a partir de les 10 del matí. Els organitzadors de la prova ja hi han confirmat la presència dels principals atletes espanyols, i l´esponsorització de Garatge Comabella ha fet possible la participació dels tanzans Mussa Ninga i Eliya Daudi, que aprofitaran la cursa per preparar el Mundial de l´especialitat. Entre els participants destaquen el quatre vegades vencedor del cros, Joan Ramon Muñoz, el guanyador de l´última edició, Joan Ramon Moya, i el tricampió Manuel Fernández Pita. Reyes Estévez també ha anunciat la seva presència, tot i que no es vestirà de curt. Els organitzadors, que esperen superar els 1.000 atletes, van confirmar ahir un total de 43 clubs inscrits, xifra que ja supera la participació de l´any passat, tot i que el pressupost es manté en 1.550.000 pessetes. El 19è Cros Internacional de les Valls, patrocinat per Crèdit Andorrà, coincidirà amb la 20a edició del Campionat d´Andorra de Cros i la segona del nacional de Special Olympics.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.