El CAVA presenta el 19è Cros de les Valls d´Andorra

0
795

Els organitzadors esperen superar aquest diumenge els 1000 atletes participants El Club d´Atletisme Valls d´Andorra (CAVA) va presentar ahir el 19è Cros Internacional de les Valls, que es disputarà diumenge als Prats Borda Mateu a partir de les 10 del matí. Els organitzadors de la prova ja hi han confirmat la presència dels principals atletes espanyols, i l´esponsorització de Garatge Comabella ha fet possible la participació dels tanzans Mussa Ninga i Eliya Daudi, que aprofitaran la cursa per preparar el Mundial de l´especialitat. Entre els participants destaquen el quatre vegades vencedor del cros, Joan Ramon Muñoz, el guanyador de l´última edició, Joan Ramon Moya, i el tricampió Manuel Fernández Pita. Reyes Estévez també ha anunciat la seva presència, tot i que no es vestirà de curt. Els organitzadors, que esperen superar els 1.000 atletes, van confirmar ahir un total de 43 clubs inscrits, xifra que ja supera la participació de l´any passat, tot i que el pressupost es manté en 1.550.000 pessetes. El 19è Cros Internacional de les Valls, patrocinat per Crèdit Andorrà, coincidirà amb la 20a edició del Campionat d´Andorra de Cros i la segona del nacional de Special Olympics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.