Els equips de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà es mesuraran en una reunió a Glasgow

0
832

Una reunió d´atletisme en sala entre els equips nacionals de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà, tindrà lloc el diumenge 5 de març a Glasgow (Escòcia), segons han informat els organitzadors. La societat Fastrack, que va treballar per a la Federació d´Atletisme de Gran Bretanya (´UK Athletics´), va organitzar diumenge passat la reunió en sala de Birmingham, una de les més rellevants de la temporada, i organitza des de fa dos anys una reunió estival entre Gran Bretanya i Estats Units. Els cinc equips, que reuniran cent atletes, es mesuraran en 19 disciplines, a un recinte amb capacitat per 3.000 espectadors. ´En principi volíem crear una mena de mini-Copa d´Europa en pista coberta, però després va evolucionar el concepte´, ha explicat Nic Watson, un dels organitzadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.