Els equips de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà es mesuraran en una reunió a Glasgow

0
689

Una reunió d´atletisme en sala entre els equips nacionals de Gran Bretanya, França, Itàlia, Rússia i Canadà, tindrà lloc el diumenge 5 de març a Glasgow (Escòcia), segons han informat els organitzadors. La societat Fastrack, que va treballar per a la Federació d´Atletisme de Gran Bretanya (´UK Athletics´), va organitzar diumenge passat la reunió en sala de Birmingham, una de les més rellevants de la temporada, i organitza des de fa dos anys una reunió estival entre Gran Bretanya i Estats Units. Els cinc equips, que reuniran cent atletes, es mesuraran en 19 disciplines, a un recinte amb capacitat per 3.000 espectadors. ´En principi volíem crear una mena de mini-Copa d´Europa en pista coberta, però després va evolucionar el concepte´, ha explicat Nic Watson, un dels organitzadors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.