Cursa de Muntanya de la Vall del Congost

0
933

“Després de tres anys en blanc, es torna a organitzar aquesta cursa de mun-tanya per part d´un Grup d´Atletes del Congost i del Club Excursionista d´Aiguafreda-St. Martì. Aprofitant la privilegiada situació de la Vila de Tagamanent enmig de la Vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l´altre, ja dins del Parc Natural del Montseny. Us proposem un recorregut que en un 90% passa per camins ´trialers´, per uns indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l´asfalt i els cotxes habituals en moltes proves. Aquí l´objectiu no ès el temps fet a la cursa, sinó que per un dia gaudir d´això tant senzill com és fer un vol. per la natura….., encara que us el suareu una mica pujant i baixant els 1.125 mts. positius de desnivells, repartits en una distància no homologada de 28 quilòmetres entre les comarques d´Osona i el Vallès Oriental. La sortida es donarà davant l´Ajuntament de Tagamanent a les vuit del matì, i està limitada a 250 corredors; el temps limit està fixat en 5 hores. Les inscripcions a mes del nostre correu electrònic, tambe es poden fer a la tenda del Correr Correr de Vic (tlf. 93.8890012) carrer d´Argenters nº 7; tambe a la de GRANOLLERS del carrer Marià Maspons nº 2 (tlf. 93.879.17.34). I a l´Ajuntament de Tagamanent tlf. 93.842.91.26. Recordeu la data del 5 de març per participar-hi. Us hi esperem Per informació: Tel. 93 851 22 98     “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.