L´Assegurances Doval guanya la Mitja Marató de Balaguer

0
1161

” El Club d´Atletisme Assegurances Doval (CAAD) es va proclamar ahir guanyador de la 12a edició de la Mitja Marató Ciutat de Balaguer, per davant del club Domingo Catalán, que va ser segon. A més, el conjunt andorrà va col.locar un corredor en el quart lloc de la general i tres més entre els 20 millors. L´atleta més destacat del club andorrà va ser Alfonso López, que va arribar quart amb un temps d´1h 14min i 19s; i amb aquest resultat millora la seva marca personal. El segon millor andorrà va ser Steven Sharp, que va acabar setè (1h 15min 10s). Ivan Ramírez va ser 16è, (1h 23min 35s) i José Maria Miranda va ser 19è de la general i segon de la categoria veterans (1h 18min 19s). Els últims resultats destacats del CAAD a la cursa de Balaguer van ser els de Francisco Macia, 21è (1h 20min 11s), i el de Francesc Jové Rial, que va ser el primer en categoria promesa (1h 23min 35s). La Mitja Marató de Balaguer va comptar amb prop de 200 participants d´arreu de Catalunya. El CAAD va portar-hi 14 representants. —– “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.