Creada la colla d´Atletisme al Vilaweb

0
657

Aquesta setmana s´ha creat la colla d´Atletisme, on des d´ara tots els seguidors i curiosos d´aquest esport tenen un espai per poder intercanviar opinions, enllaços, informacions, etc. Aquesta colla és la segona creada dins la secció d´Esports, després de la colla de Golfistes. Les Colles és una nova àrea de VilaWeb on grups de com a mínim tres persones poden organitzar el seu propi espai web i posar en marxa fòrums de discussió i pàgines temàtiques. Per veure totes les colles existents i participar-hi cal que estigueu registrats com a lectors de VilaWeb.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.