Blanco, Vilanova i Ramón aniran a l´estatal de cros d´Orense

0
1041

Els atletes gironins Josep Lluís Blanco (Reial Societat), Agnès Vilanova (Olot) i Bàrbara Ramón (CO Vidreres) han estat inclosos a la llista del seleccionador català, Domingo López, per participar al campionat d´Espanya de cros que se celebrarà el 5 de març a Ourense. Blanco arriba al campionat en un estat de forma pletòric després d´haver finalitzat en quarta posició el cros de Santa Coloma i haver-se imposat en el campionat de Catalunya d´enguany de 3.000 obstacles en pista coberta. L´atleta gironí de la Reial Societat està orgullós d´haver estat inclòs en una selecció catalana que considera: «una de les més potents de la història. Hi ha atletes del nivell de Cortés Huete, José Ríos o Víctor Morente que ens permetran lluitar pel títol masculí». I afegeix en aquest sentit que: «entenc que he pogut entrar a formar part d´un grup amb tant nivell gràcies a la regularitat que he mantingut al llarg de la temporada tant en cross com en 3.000». L´atleta de Lloret té molt clar que no opta al triomf a Orense i assegura sobre el seu objectiu que: «passa per mirar d´entrar entre els 20 primers. S´ha de tenir en compte que no sóc un habitual dels cros i, a més, estic acostumat a córrer 3 quilòmetres i no 12». Blanco també comenta que li agradaria disputar «el campionat del món de cros curt, però no tinc la plaça ni molt menys assegurada i a Orense hauré de fer un bon paper per intentar guanyar-me un lloc entre els sis atletes estatals que el disputaran». El seleccionador és optimista El selecionador català, Domingo López, valora molt positivament la trajectòria de Blanco aquesta temporada i assegura que l´ha seleccionat perquè: «ara mateix és un dels atletes més en forma. Ja ho va demostrar al cros de Santa Coloma de Gramenet i estic segur que farà un molt bon paper a Orense». López valorar la feina que estan fent les també gironines Agnès Vilanova (selecció junior) i Bàrbara Ramón (selecció juvenil) i es mostra optimista sobre les opcions de la selecció. «Si les lesions i les malalties ens respecten podem lluitar pel títol».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.