Blanco, Vilanova i Ramón aniran a l´estatal de cros d´Orense

0
772

Els atletes gironins Josep Lluís Blanco (Reial Societat), Agnès Vilanova (Olot) i Bàrbara Ramón (CO Vidreres) han estat inclosos a la llista del seleccionador català, Domingo López, per participar al campionat d´Espanya de cros que se celebrarà el 5 de març a Ourense. Blanco arriba al campionat en un estat de forma pletòric després d´haver finalitzat en quarta posició el cros de Santa Coloma i haver-se imposat en el campionat de Catalunya d´enguany de 3.000 obstacles en pista coberta. L´atleta gironí de la Reial Societat està orgullós d´haver estat inclòs en una selecció catalana que considera: «una de les més potents de la història. Hi ha atletes del nivell de Cortés Huete, José Ríos o Víctor Morente que ens permetran lluitar pel títol masculí». I afegeix en aquest sentit que: «entenc que he pogut entrar a formar part d´un grup amb tant nivell gràcies a la regularitat que he mantingut al llarg de la temporada tant en cross com en 3.000». L´atleta de Lloret té molt clar que no opta al triomf a Orense i assegura sobre el seu objectiu que: «passa per mirar d´entrar entre els 20 primers. S´ha de tenir en compte que no sóc un habitual dels cros i, a més, estic acostumat a córrer 3 quilòmetres i no 12». Blanco també comenta que li agradaria disputar «el campionat del món de cros curt, però no tinc la plaça ni molt menys assegurada i a Orense hauré de fer un bon paper per intentar guanyar-me un lloc entre els sis atletes estatals que el disputaran». El seleccionador és optimista El selecionador català, Domingo López, valora molt positivament la trajectòria de Blanco aquesta temporada i assegura que l´ha seleccionat perquè: «ara mateix és un dels atletes més en forma. Ja ho va demostrar al cros de Santa Coloma de Gramenet i estic segur que farà un molt bon paper a Orense». López valorar la feina que estan fent les també gironines Agnès Vilanova (selecció junior) i Bàrbara Ramón (selecció juvenil) i es mostra optimista sobre les opcions de la selecció. «Si les lesions i les malalties ens respecten podem lluitar pel títol».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.