Campionat d´Europa d´atletisme en pista coberta

0
733

David Canal (400 m), Yusef el-Nasri (3000 m), Jordi Mayoral (200 m) i Carme Blay (60 m) seran els representants catalans als XXVI Campionats d´Europa d´atletisme en pista coberta, que es disputaran a Gant (Bèlgica) del 25 al 27 de febrer. La presència de Mayoral, però, serà dubtosa fins a última hora a causa d´una lesió muscular. L´objectiu dels quatre atletes és classificar-se per a la final de la seva prova, tot i que Canal no descarta buscar una medalla si arriba a l´última ronda. ´La primera fita és entrar a la final, i després, si hi ha sort, intentar pujar al podi´, va afirmar ahir el velocista català. Els quatre atletes catalans formen part dels 25 corredors seleccionats per Espanya, 16 homes i 9 dones, entre els quals destaquen principalment la saltadora Niurka Montalvo, la corredora de 3.000 metres Marta Domínguez, i els migfondistes Andrés Díaz i Roberto Parra. L´atleta nacionalitzada espanyola d´origen cubà és la gran favorita a la prova de longitud, després de proclamar-se campiona del món a Sevilla 99, i intentarà assolir el seu primer títol europeu. Domínguez es presenta com una altra de les clares opcions de medalla en els 3.000. La de Palència, medalla de bronze a Estocolm 96 i València 98, buscarà confirmar a Bèlgica el moment dolç de forma que travessa en aquesta part de la temporada i que l´ha portat a batre el rècord d´Espanya de la distància (8:52.74) fa unes setmanes al míting de Sevilla. En homes, Díaz, plusmarquista europeu de 1.500 metres, buscarà una medalla als 3.000 metres, i el vuitcentista

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.