Campionat d´Europa d´atletisme en pista coberta

0
844

David Canal (400 m), Yusef el-Nasri (3000 m), Jordi Mayoral (200 m) i Carme Blay (60 m) seran els representants catalans als XXVI Campionats d´Europa d´atletisme en pista coberta, que es disputaran a Gant (Bèlgica) del 25 al 27 de febrer. La presència de Mayoral, però, serà dubtosa fins a última hora a causa d´una lesió muscular. L´objectiu dels quatre atletes és classificar-se per a la final de la seva prova, tot i que Canal no descarta buscar una medalla si arriba a l´última ronda. ´La primera fita és entrar a la final, i després, si hi ha sort, intentar pujar al podi´, va afirmar ahir el velocista català. Els quatre atletes catalans formen part dels 25 corredors seleccionats per Espanya, 16 homes i 9 dones, entre els quals destaquen principalment la saltadora Niurka Montalvo, la corredora de 3.000 metres Marta Domínguez, i els migfondistes Andrés Díaz i Roberto Parra. L´atleta nacionalitzada espanyola d´origen cubà és la gran favorita a la prova de longitud, després de proclamar-se campiona del món a Sevilla 99, i intentarà assolir el seu primer títol europeu. Domínguez es presenta com una altra de les clares opcions de medalla en els 3.000. La de Palència, medalla de bronze a Estocolm 96 i València 98, buscarà confirmar a Bèlgica el moment dolç de forma que travessa en aquesta part de la temporada i que l´ha portat a batre el rècord d´Espanya de la distància (8:52.74) fa unes setmanes al míting de Sevilla. En homes, Díaz, plusmarquista europeu de 1.500 metres, buscarà una medalla als 3.000 metres, i el vuitcentista

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.