El GEiEG tindrà per primer cop 3 equips al campionat d´Espanya de cros de clubs

0
922

Per primer cop a la història, el Biocentury GEiEG tindrà tres equips al campionat d´Espanya de clubs de cros que es farà demà a Tarancón (Cuenca). L´entitat grupista tindrà representació en categoria senior i promesa masculí i també en senior femení. Participar a l´estatal ja és un premi però l´ambició dels grupistes és màxima. En senior masculí, els atletes del GEiEG seran Pere Ruiz, Paco del Rio, Joan Gil, Sergi Jiménez, Ricardo Ojosnegros i Alex Jarabo. Els quatre primers puntuen i els gironins tindran rivals de la categoria de l´Adidas, Puma Sevilla, Unión Guadalajara-Navegalia, Fila Domingo Catalán i Airtel-Moratalaz. En total hi ha 48 clubs inscrits i els atletes hauran de cobrir un recorregut de 12 quilòmetres (13.15). Josep Maria Badosa, responsable de fons del GEiEG, va destacar que «l´objectiu a l´inici de temporada era classificar-nos pels campionat d´Espanya i per primer cop en la història ho hem aconseguit amb 3 equips. Acabar entre els 15 primers en senior masculí i una mica més endavant en senior femení ja seria tot un èxit». En fèmines, l´equip estarà integrat per Puri Cosgaya, Maria Tió, Sabina Caparrós, Sonia Raya i Mercè Omedes, amb el dutbte d´Encarna Granados. També puntuaran les quatre millors i la prova es disputarà sobre una distància de 7.500 metres (12.50). La Unión Deportiva Salamanca, Adidas, CA Valladolid, València Terra i Mar i Airtel són els favorits en una prova en la qual hi ha 23 clubs inscrits. En promesa masculí, el GEiEG alinearà Lluis Francisco Martín, Jordi Franquet, Santi Crous, Oriol Fabra i Carles García. En aquesta categoria puntuen tres atletes per club en un recorregut de 10 quilòmetres (12.05). En total, hi ha 34 clubs inscrits i els favorits són el CCM-CAT de Toledo, el Puma-Sevilla, els madrilenys del Suances i el Marathon. La representació gironina es completarà amb la promesa vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell). L´atleta selvatana necessita fer un bon resultat per assegurar-se la participació al campionat d´Espanya individual. «Estic mentalitzada i preparada per donar el màxim. Les que van quedar per davant meu al català Ðles atletes del Vic i una de l´AA CatalunyaÐ hi seran i tindré l´oportunitat de guanyar-les». Masnou espera que l´esforç que ha realitzat durant la temporada de cros li serveixi i sigui valorat. «Em faria molta ilálusió anar a Galícia al campionat d´Espanya, seria posar la rúbrica a la temporada de cros». ——————————————————————————–

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.