El GEiEG tindrà per primer cop 3 equips al campionat d´Espanya de cros de clubs

0
1025

Per primer cop a la història, el Biocentury GEiEG tindrà tres equips al campionat d´Espanya de clubs de cros que es farà demà a Tarancón (Cuenca). L´entitat grupista tindrà representació en categoria senior i promesa masculí i també en senior femení. Participar a l´estatal ja és un premi però l´ambició dels grupistes és màxima. En senior masculí, els atletes del GEiEG seran Pere Ruiz, Paco del Rio, Joan Gil, Sergi Jiménez, Ricardo Ojosnegros i Alex Jarabo. Els quatre primers puntuen i els gironins tindran rivals de la categoria de l´Adidas, Puma Sevilla, Unión Guadalajara-Navegalia, Fila Domingo Catalán i Airtel-Moratalaz. En total hi ha 48 clubs inscrits i els atletes hauran de cobrir un recorregut de 12 quilòmetres (13.15). Josep Maria Badosa, responsable de fons del GEiEG, va destacar que «l´objectiu a l´inici de temporada era classificar-nos pels campionat d´Espanya i per primer cop en la història ho hem aconseguit amb 3 equips. Acabar entre els 15 primers en senior masculí i una mica més endavant en senior femení ja seria tot un èxit». En fèmines, l´equip estarà integrat per Puri Cosgaya, Maria Tió, Sabina Caparrós, Sonia Raya i Mercè Omedes, amb el dutbte d´Encarna Granados. També puntuaran les quatre millors i la prova es disputarà sobre una distància de 7.500 metres (12.50). La Unión Deportiva Salamanca, Adidas, CA Valladolid, València Terra i Mar i Airtel són els favorits en una prova en la qual hi ha 23 clubs inscrits. En promesa masculí, el GEiEG alinearà Lluis Francisco Martín, Jordi Franquet, Santi Crous, Oriol Fabra i Carles García. En aquesta categoria puntuen tres atletes per club en un recorregut de 10 quilòmetres (12.05). En total, hi ha 34 clubs inscrits i els favorits són el CCM-CAT de Toledo, el Puma-Sevilla, els madrilenys del Suances i el Marathon. La representació gironina es completarà amb la promesa vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell). L´atleta selvatana necessita fer un bon resultat per assegurar-se la participació al campionat d´Espanya individual. «Estic mentalitzada i preparada per donar el màxim. Les que van quedar per davant meu al català Ðles atletes del Vic i una de l´AA CatalunyaÐ hi seran i tindré l´oportunitat de guanyar-les». Masnou espera que l´esforç que ha realitzat durant la temporada de cros li serveixi i sigui valorat. «Em faria molta ilálusió anar a Galícia al campionat d´Espanya, seria posar la rúbrica a la temporada de cros». ——————————————————————————–

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.