El britànic Jason Gardener iguala el rècord d´Europa dels 50 metres llisos

0
571

El velocista britànic Jason Gardener va igualar ahir el rècord d´Europa dels 50 metres llisos, en possessió de l´alemany Manfred Kokot des de 1973 amb un registre de 5.61, durant el Memorial José María Cagigal. Gardener, vencedor de la prova amb un registre de 6.48, ha presentat una reclamació al considerar que el temps de 5.61 pres en els 50 metres a Ato Boldon li corresponien a ell. Després de les respectives verificacions els organitzadors han homologat la marca al plusmarquista europeu de la distància.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.