Final del Gran Premi de Mallorca de Cros

0
942

Toni Lupiáñez (Hermes Logística) s´adjudicà la darrera prova del Gran Premi del Consell Insular de Cros, el Campionat de Mallorca, disputat en un circuit dur i selectiu, als afores de Can Picafort, proclamant-se així amb autoritat vencedor del Gran Premi després de superar Alex Studer (ADA Calvià) i Santos Martínez (Hermes). En la general definitiva del Gran Premi sumà Toni Lupiáñez 365 punts, seguit de Vicente Ogazón (ADA Calvià), que ahir acabà quart, amb 325, i Santos Martínez, amb 322 punts. En les altres categories s´imposaren a Can Picafort Emilio Barrientos (Colonya) en promeses, Alberto Díaz (Palma) en júniors, Víctor Muñoz (Colonya) en juvenils, Fernando Megías (Fidípides), en màster 40, Francisco Carmona (Hermes) en màster 45, Toni Jurado (Veterans Balears) en màster 50, Emilio de la Cámara (Fidípides) en màster 55 i Basilio Martínez en màster 60. Els vencedors del Gran Premi varen ser: el juvenil Vallcaneras (Colonya), el júnior Alberto Díaz, el promesa Fullana (Palma), el màster 40 Gomáriz (Manacor), el màster 45 Soriano (Hermes), el màster 50 Jurado, el màster 55 De la Cámara i el màster 60 Martínez. Fina Hisado (Opel) s´adjudicà la cursa de les sénior, superant la promesa Angustias Moreno (ADA Calvià), i vencé en les altres categories la júnior Vanessa Barrientos (Colonya), la juvenil Isabel Duran (Manacor) i la veterana Felisa López (Platja de Palma).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.