Bona actuació del CAVA al cros Antoni Amorós

0
905

Els atletes del CAVA van tenir una actuació destacada en el 30è cros Antoni Amorós, que es va celebrar ahir a Santa Coloma de Gramenet. El club andorrà va situar cinc representants entre els deu millors de la general. En la classificació per clubs, va quedar primer en categoria femenina i segon en masculina. Víctor Martínez va ser l´an- dorrà més ben classificat. Va acabar cinquè de la general, amb un temps de 31min 24s. Josep Sansa Bullich va ser sisè absolut i primer en categoria promesa (31min 40s), i Manel Fernández Pita va acabar vuitè (31min 46s). Entre les noies, la més destacada va ser Maria Betriu, quarta de la general (13min 23s). Iolanda Castillejos va ser vuitena i segona promesa (14min 2s), Silvia Felipo va ocupar la desena plaça (14min 29s) i Eva Iglesias va ser 13a absoluta i tercera promesa (14min 57s).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.