Bona actuació del CAVA al cros Antoni Amorós

0
769

Els atletes del CAVA van tenir una actuació destacada en el 30è cros Antoni Amorós, que es va celebrar ahir a Santa Coloma de Gramenet. El club andorrà va situar cinc representants entre els deu millors de la general. En la classificació per clubs, va quedar primer en categoria femenina i segon en masculina. Víctor Martínez va ser l´an- dorrà més ben classificat. Va acabar cinquè de la general, amb un temps de 31min 24s. Josep Sansa Bullich va ser sisè absolut i primer en categoria promesa (31min 40s), i Manel Fernández Pita va acabar vuitè (31min 46s). Entre les noies, la més destacada va ser Maria Betriu, quarta de la general (13min 23s). Iolanda Castillejos va ser vuitena i segona promesa (14min 2s), Silvia Felipo va ocupar la desena plaça (14min 29s) i Eva Iglesias va ser 13a absoluta i tercera promesa (14min 57s).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.