Rotich guanya la mitja de Gavà i Castelldefels

0
1171

L’atleta kenyà Benjamin Rotich ha estat l’absolut dominador de la V Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona que va celebrar-se diumenge amb sortida i arribada a l’Estadi La Bòbila de Gavà. Tot i l’excel·lent temps de 1:05:29, l’atleta africà no va poder batre el rècord absolut de la prova que manté des del 1997 l’actual campió del món de Marató Abel Antón amb 1:04:31. El rècord que sí s’ha superat ha estat el de participació. Amb un total de 1.100 atletes, la prova, organitzada pels Ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Marathon Catalunya amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, el Club Atletisme Gavà, Gavà Televisió i La Caixa entre altres empreses col·laboradores, ha tornat a aixecar el llistó de participants d’aquesta cursa ja clàssica del calendari de fons, que ha estat seguida per un nombrós i animat públic al llarg de tot el seu recorregut pel casc urbà de Gavà i la façana marítima de Gavà i Castelldefels. En categoria femenina, s’ha imposat la catalana Carme Ballesteros que va registrar 1:25:44, i la general d’equips femenina va ser pel Club Natació Catalunya. Pel que fa a clubs masculins, el guanyador va ser el Club Atletisme Gavà que va classificar al marroquí Abdeslam Haimad i a Joaquim Hernández en segon i tercer lloc. En la competició per atletes adaptats, el triomfador va ser Roger Puigbó, del Club Atlètic Granollers, amb un temps de 0:57:00. El lliurament de premis va ser presidit per l’Alcalde de Gavà, Dídac Pestaña, el regidor d’Esports de Castelldefels, Francisco Bercero, i pel diputat-president de l’Area d’Esports de la Diputació de Barcelona, Albert Batlle, que també va córrer la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.