Prop de 1000 atletes participants a la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

0
687

El kenià Benjamin Rotich i la catalana Carme Ballesteros guanyan la Mitja Marató de Gavà que ha batut record de participació amb 939 corredors arribats. Aquesta prova puntuable per la Lliga de fons d´Internet ha estat guanyada en categoria masculina d´internautes per Jose Francisco Navarrete i en femenina per la guanyadora absoluta Carme Ballesteros. Més de 100 internautes animan amb la seva participació les proves d´aquesta lliga que tindrà les seves properes proves a Sant Boi i Banyoles el 5 de Març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.