Campionats d´Espanya en pista coberta

0
850

Andrés Díaz, Roberto Parra, José Antonio Redolat i Marta Domínguez van demostrar ahir, a la segona i última jornada dels Campionats d´Espanya d´atletisme en pista coberta, estar a punt de cara a l´Europeu que a finals de mes ha de disputar-se a Gant El gallec Andrés Díaz, sense la pressió que li hauria suposat la presència del lesionat Yufet el Nasri, va dominar a plaer la final dels 3.000 metres, una distància que mai no havia corregut en un campionat espanyol. El corunyès només va haver de patir l´atac de Jesús de la Fuente a l´última volta, fet que el va obligar a forçar el ritme al final per guanyar amb un temps de 8:03.88. Als 800, Roberto Parra tampoc no va tenir rival i, després d´imposar el seu ritme des del començament, va apuntar-se la victòria amb un crono d´1:49.56. Una victòria una mica més treballada va ser la de José Antonio Redolat als 1.500, on va adjudicar-se el títol per tercer any consecutiu. El valencià no es va treure de sobre els seus rivals fins a l´última volta, en què va saber trencar el ritme de la cursa i se´n va anar tot sol per creuar la meta amb 3:46.44. Per la seva banda, Marta Domínguez, que feia pocs dies havia batut a Sevilla el rècord d´Espanya dels 1.500 femenins, va sumar el seu cinquè títol en 3.000 sense tampoc gaire esforç i imposant-se a l´actual campiona, la biscaïna Cristina Petite, amb un temps de 9:08,55. Altres proves destacades van ser els 400 metres i el salt de perxa, totes dues en categoria masculina. A la primera, el català David Canal es va endur la victòria (46.84), després d´uns últims metres molt competits amb el valencià Joan Trull, que va acabar segon a 8 dècimes. Així mateix, a la perxa el títol va ser per al barceloní Xavier García Chico, que va ser campió per primer cop fa tretze anys

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.