Aquest Diumenge es disputa la V Mitja Marató Gavà – Castelldefels- Gavà

0
719

Prova puntuable pel II Campionat d´Internautes. La sortida serà a les 10 del matí a l´exterior de l´Estadi Municipal La Bòbila de Gavà El Circuit anirà pel casc urbà de Gavà i pel Passeig Marítim de Castelldefels. El recorregut és un dels millors a l´hora de buscar un bon registre. Només hi ha una lleugera pujada d´uns 30 metres en els kms. 5 i 17. Avituallaments en els km. 5, 10 i 15. Premis als 10 primers homes de la general masculina. Les 5 primeres dones de la general femenina. Els 3 primers de cada categoria masculina i femenina. El 1er. equip masculí i el 1er. femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.