Abel Antón guanya la mitja marató de Barcelona

0
912

El sorià Abel Antón, doble campió del Món de marató a Atenes´97 i Sevilla´99, s´ha imposat amb autoritat avui en la Mitja Marató Ciutat de Barcelona que s´ha disputat pels carrers de la Vila Olímpica de la Ciutat Comtal. Antón ha invertit 1h.03´10´ en recórrer els 21.095 metres de la prova, i ha superat en la línia de meta el marroquí nacionalitzat espanyol Kamel Ziani i el veterà Diego García, segon i tercer, respectivament. L´atleta sorià ha rebaixat amb aquesta victòria el rècord de la prova, que ostentava el kenyà Eliud Lagat (1h.04´14´). ´He acabat la carrera amb bones sensacions. Crec que és una marca excel·lent i que estic en el bon camí per afrontar la marató del mes que ve (a Seül, el 19 de març)´, ha destacat Antón en acabar una prova en què han participat 2.315 atletes de totes les categories. En categoria femenina, el triomf ha estat per a la catalana Eva Sanz, guanyadora també de la passada edició, el 1999. Sanz ha tardat 1h.13´47´, nou minuts i mig menys que la segona classificada, Manuela Martínez (1h.22´17´). L´objectiu de la barcelonina és ´intentar una marca de 2h.33´ en la marató per obtenir la mínima que em doni l´accés a l´Olimpíada´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.