Abel Antón guanya la mitja marató de Barcelona

0
805

El sorià Abel Antón, doble campió del Món de marató a Atenes´97 i Sevilla´99, s´ha imposat amb autoritat avui en la Mitja Marató Ciutat de Barcelona que s´ha disputat pels carrers de la Vila Olímpica de la Ciutat Comtal. Antón ha invertit 1h.03´10´ en recórrer els 21.095 metres de la prova, i ha superat en la línia de meta el marroquí nacionalitzat espanyol Kamel Ziani i el veterà Diego García, segon i tercer, respectivament. L´atleta sorià ha rebaixat amb aquesta victòria el rècord de la prova, que ostentava el kenyà Eliud Lagat (1h.04´14´). ´He acabat la carrera amb bones sensacions. Crec que és una marca excel·lent i que estic en el bon camí per afrontar la marató del mes que ve (a Seül, el 19 de març)´, ha destacat Antón en acabar una prova en què han participat 2.315 atletes de totes les categories. En categoria femenina, el triomf ha estat per a la catalana Eva Sanz, guanyadora també de la passada edició, el 1999. Sanz ha tardat 1h.13´47´, nou minuts i mig menys que la segona classificada, Manuela Martínez (1h.22´17´). L´objectiu de la barcelonina és ´intentar una marca de 2h.33´ en la marató per obtenir la mínima que em doni l´accés a l´Olimpíada´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.