Ruiz i Masnou busquen el bitllet per l´estatal en el català de cros

0
1096

El calongí Pere Ruiz (GEiEG) i la vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell), vigents campions provincials, són els atletes gironins amb més opcions de fer un bon paper demà al campionat de Catalunya de cross i tots dos afrontaran la prova amb la intenció de guanyar-se una plaça per a l´estatal que es farà a Ourense el 5 de març. Ruiz ha deixat clar durant la temporada que ha recuperat el seu millor nivell de forma. La referència del novè lloc al campionat de Catalunya de clubs li ha de servir per veure que té opcions de lluitar per un lloc a l´equip català que anirà al campionat d´Espanya. L´atleta grupista sap que no ho tindrà fàcil perquè la competència serà molt dura però la seva tenacitat li pot donar la recompensa. La prova començarà a un quart d´una del migdia sobre un recorregut d´11 quilòmetres. Els sis primers es classificaran de forma directa per a l´estatal tot i que la selecció definitiva serà de 15 atletes (12 seniors i 3 promeses). Masnou afrontarà per primer cop un campionat de Catalunya absolut en el seu primer any com a promesa. La vidrerenca lluitarà per acabar entre les dotze primeres però sap que les tres places de promeses estan reservades per Meritxell Calduch (CA Manresa), Rosa Maria Morató (JA Sabadell) i Judith Pla (Integra 2). Per aquest motiu, el seu objectiu és entrar entre la primera dotzena. Masnou ha fet els seus càlculs i sap que haurà de patir. «Hi ha atletes com la Meritxell Martos, la Núria Pastor o l´Ester Solera que estan a un nivell més alt. El meu objectiu és enganxar-me a l´Ester -són companyes de club- i resistir al màxim». Masnou afronta amb un bon estat de forma la competició. «Aquesta setmana m´he entrenat a Vidreres i estic molt bé. Sé que hauré de patir però tinc moltes ganes de fer-ho bé». La prova femenina començarà a tres quarts de dotze i consistirà en una cursa de 6 quilòmetres. Agnès Vilanova i Bàrbara Ramón La júnior Agnès Vilanova (CN Olot) i la juvenil Bàrbara Ramón (CO Vidreres) també estan en disposició de lluitar pel passaport per a l´estatal. La cursa per a juvenils i júniors es farà conjunta, a partir de les onze del matí i sobre un recorregut de 3.500 metres. Nou júniors i 6 juvenils seran seleccionades per a l´estatal tot i que només les 4 primers corredores júniors i les 2 primeres atletes juvenils obtindran la classificació de forma directa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.