Julià, Gener i Trapero lluitaran pel podi al campionat d´Espanya promesa d´atletisme

0
1089

Els atletes del GEiEG Marc Julià, Josep Maria Gener i Laura Trapero tenen opcions de pujar al podi aquest cap de setmana en el campionat d´Espanya promesa que es disputa a Sevilla. Julià participarà en els 60 llisos i el salt de llargada. En 60, l´atleta grupista surt amb una marca de 6.05 en una prova on els màxims favorits són Cecilio Maestra, Orkatz Beitia i Alfonso Borreguero. El grupista però parteix entre els principals candidats a pujar al podi en llargada. Amb un millor salt aquesta temporada de 7,33, Julià ha rubricat excelálents actuacions en aquesta modalitat i lluitarà per la victòria amb Oscar Vico i Santiago Sánchez. El grupista ha refusat aquesta temporada competir en combinades i s´ha centrat en velocitat i llargada. Josep Maria Gener també és un dels candidats per penjar-se medalla en l´heptatló. El grupista, que ha arrossegat molèsties físiques en aquest inici de temporada, presenta una marca de 5.251 punts. Si competeix al seu millor nivell no se li pot escapar una plaça de podi tot i que haurà de controlar l´actuació de Francisco Caro. En categoria femenina, la velocista Laura Trapero correrà en 60 i 200 metres. En la prova curta té una marca de 7.79 i Laura Antón és la millor mentre que en els 200 presenta un registre de 25.67 en una prova on Cristina Calvo i Catalina Oliver seran les atletes a tenir en compte. La també grupista Vanessa Sugrañes participarà en els 60 tanques amb una marca de 9.67 en una prova on Sandra Ingelmo és l´atleta més destacada. Sugrañes també competirà en pentatló, amb 3.311 punts com a millor registre d´aquest any, i on Begoya Prados té la millor marca de sortida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.