El Gran Premi Airtel reunirà a Sevilla atletes de la talla de Niurka Montalvo o Reyes Estévez

0
812

El delegat d´Esports de l´Ajuntament de Sevilla, Pablo dels Santos, el delegat provincial de Turisme i Esport de la Junta d´Andalusia, Manuel Mesa, i el vicepresident de la Federació Espanyola d´Atletisme, Vicente Añó, han presentat avui a Sevilla el Gran Premi Airtel en Pista Coberta, que se celebrarà el pròxim 8 de febrer al Palau dels Esports de San Pablo de la capital sevillana. Aquesta competició comptarà, entre altres atletes, amb la participació de figures destacades de l´atletisme nacional com l´actual campiona de salt de longitud als passats campionats del món de Sevilla ´99, Niurka Montalvo, o el medalla de bronze als 1.500 en aquest mateix esdeveniment, Reyes Estévez. De los Santos ha considerat que aquest gran premi ´suposa el retorn de l´Atletisme d´alt nivell a una ciutat que manté el record del passat Mundial´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.