El Gran Premi Airtel reunirà a Sevilla atletes de la talla de Niurka Montalvo o Reyes Estévez

0
972

El delegat d´Esports de l´Ajuntament de Sevilla, Pablo dels Santos, el delegat provincial de Turisme i Esport de la Junta d´Andalusia, Manuel Mesa, i el vicepresident de la Federació Espanyola d´Atletisme, Vicente Añó, han presentat avui a Sevilla el Gran Premi Airtel en Pista Coberta, que se celebrarà el pròxim 8 de febrer al Palau dels Esports de San Pablo de la capital sevillana. Aquesta competició comptarà, entre altres atletes, amb la participació de figures destacades de l´atletisme nacional com l´actual campiona de salt de longitud als passats campionats del món de Sevilla ´99, Niurka Montalvo, o el medalla de bronze als 1.500 en aquest mateix esdeveniment, Reyes Estévez. De los Santos ha considerat que aquest gran premi ´suposa el retorn de l´Atletisme d´alt nivell a una ciutat que manté el record del passat Mundial´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.