Canvi d´horari a les proves de Control del Gran Premi Absolut de Pista Coberta

0
826

A petició del Comitè Tècnic les proves de control del Gran Premi Absolut en pista coberta que ha de disputar-se els dies 5 i 6 de febrer del 2000 han canviat d’hora. L’ordre de proves i l’horari definitu és el següent : En el Campionat de Catalunya Infantil en pista coberta afegir la prova de 4×1 volta (F) a les 13.20 h. i 4×1 volta (M) a les 13.25 h. Els clubs interessats en participar-hi hauran d’enviar les inscripcions abans del dia 7 de febrer, fent-hi constar els components de l’equip i les marques aconseguides a les proves de 60, 80 o 150 m.ll.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.