L´atleta internauta Enric Hernández March campió de catalunya de veterans en 800 m. llisos en pista coberta

0
1013

L´atleta internauta barceloní Enric Hernández March, del CA Nou Barris, es va proclamar campió de Catalunya veterà, categoria 40-44 anys, en els 800 m llisos del Campionat de Catalunya en Pista Coberta celebrat dissabte 29 de gener a Vilafranca del Penedès. Una hora abans havia aconseguit el subcampionat de Catalunya de la mateixa categoria en la prova de 400 m. llisos, darrera de l´atleta de l´Associació Atlètica Catalunya Germán Alonso Cantorne.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.