2a. MARXA DE L’HIVERN: TARRAGONA-ALTAFULLA 2000

0
3525

“Ens trobem immersos en l’estació més freda de l’any, però, això no resta perquè no perdem mai la ´mania´ saludable de caminar. I a fi de fer-ho fàcil i recreatiu, el Cercle d’Amics ´Joan Ceron´ de Tarragona prepara de nou la caminada de l’Hivern: la 2a. Marxa Tarragona-Altafulla 2000, d’uns 12 km. de camí. El diumenge, dia 6 de febrer, se sortirà puntualment des de la plaça de la Font de Tarragona, a les 9 del matí, i en pocs minuts coronarem l’ermita de la Salut i emprendrem direcció cap a Boscos i el Clot del Mèdol; seguirem cap a Ferran i acabarem a Botigues de Mar d’Altafulla on, si s’és addicte al bany dominical, es tindrà l’oportunitat de poder executar aquest ritus purificador abans de dinar. Es farà també, tot passant-hi, una visita turística a la pedrera romana del Mèdol. L’esmorzar serà a les 10 a Boscos i el dinar a les 2 a Altafulla; ambdos àpats seran de motxilla a lliure discreció. La tornada a Tarragona es podrà fer pel camí de ferro –dalt del tren- al llarg de la mateixa tarda. Per participar en aquesta caminada cal apuntar-se, en hores de comerç, a Lion’s Sport, carrer d’Apodaca, núm. 7, de Tarragona, tel. 977 23 03 54, on se li lliurarà, a cada participant, una samarreta –al·legòrica i d’estoc finit- gentilesa del genial dibuixant tarragoní Bernabè i dels acreditats magatzems MINGUET de Tarragona. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona gran que se’n faci responsable. El ritme de la marxa serà assequible per a tothom mitjanament preparat i no hi tindrà cabuda l’esperit competitiu. I, finalment, recordeu incondicionals xafacamins que… qui es mou, salut li plou! “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.