La jamaicana Marlene Ottey renúncia a participar en la reunió de Karlsruhe

0
1050

La velocista jamaicana Marlene Ottey, que va donar positiu a la nadrolona al juliol de 1999, va renunciar ahir a la nit participar en la reunió d´atletisme de sala, que tindrà lloc avui a Karlsruhe, han anunciat els organitzadors en un comunicat. D´aquesta manera, l´excampiona del món de 200 metres ha posat fi a la polèmica que havia causat la seva participació a Alemanya, on el món de l´esport encara no aconsegueix refer-se de l´escàndol provocat pel seu excampió olímpic Dieter Baumann, qui va ser suspès per haver donat positiu a la nadrolona en dos oportunitats. Ottey, de 39 anys, que havia de participar en la prova dels 60 metres, va ser disculpada al novembre de 1999 per la seva federació nacional en relació amb les acusacions de dopatge. Fins que la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) adopti una mesura disciplinària, Marlene Ottey està autoritzada a participar en les reunions d´aquest esport, malgrat que la IAAF mai va ocultar la seva desaprovació en relació amb la inscripció de l´atleta en la reunió de Karlsruhe. La velocista ha explicat que, després de les ´amenaces´ de la Federació Alemanya d´Atletisme (DLV) havia decidit no presentar-se. ´Estic profundament molesta amb l´actitud de la DLV i del seu president Helmut Digel´, ha agregat Ottey en un comunicat. ´Sóc innocent i vaig ser disculpada per la meva federació´, ha insistit. ´La DLV es mostra arrogant en relació amb la Federació Jamaicana, ja que simplement descarta la decisió d´aquesta i la reemplaça pel seu propi judici´, ha criticat Marlene Ottey. La DLV havia demanat als organitzadors de la reunió que la jamaicana no corregués, qualificant de ´vergonyosa´ la seva participació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.