El GEiEG domina amb autoritat la final comarcal de cros del Gironès

0
1212

Els atletes del GEiEG van ser els grans dominadors de la final comarcal de cros del Gironès i van aconseguir la victòria en pràcticament totes les categories. Els únics que van poder plantar cara al domini grupista van ser l´alevina Aida García (Les Alzines) i l´infantil Cristo Merino (IES Narcís Xifra). Categoria masculina. Prebenjamí: 1. Ll. Noell (GEiEG), 4.21. Benjamí: 1. A. Serra (GEiEG), 4.37. Aleví: 1. P. Crous (GEiEG), 9.44. Infantil: 1. C. Merino (IES Narcís Xifra), 14.34. Cadet: 1. J. Altimir (GEiEG), 18.42. Categoria femenina. Prebenjamí: 1. L. Carreras (GEiEG), 4.55. Benjamí: 1. C. Depaula (GEiEG), 5.10. Aleví: 1. A. García (Les Alzines), 4.36. Infantil: 1. E.Adan (GEiEG), 8.36. Cadet: 1. M. Pagès (GEiEG), 12.49.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.