XXIX Travessa Viladrau-la Garriga

0
942

Diumenge, 13 de febrer. Sortida a 2/4 de 6 del matí a la Plaça del Silenci de la Garriga . Atletisme. Organitza el Centre Excursionista Garriguenc. Ja és obert el periode d´inscripcions per participar en la 29ª edició de la travessa entre Viladrau (Osona) i la Garriga. La travessa, la més antiga que es fa pel Montseny, té un total de 31 quilòmetres, que s´han de fer en menys de set hores. La sortida, en autocar, es farà a partir de 2/4 de 6 del matí de la plaça del Silenci. Els controls estaran al principi de la caminada (Sant Segimon), el pla de l´Ase Mort (a la Calma), el Serrat de l´Alzina, Sant Cristòfol de Monteugues (a Montmany-Figaró), la font de can Santa Digna i la plaça de l´Església de la Garriga, lloc d´arribada. La inscripció, limitada a mil persones, es pot fer a la seu del CEG (passatge Gubern s/n) els dimarts i els divendres de 10 a 11 del vespre o ingressant directament les 1.800 pessetes de la inscripció al compte de la Caixa de Manlleu nº 2040-0160-29-8000210436. En aquests moments i per temor a no poder-se apuntar, ja hi ha unes 400 persones isncrites i, a no ser que arribin abans a les mil, les inscripcions es tancaran el 4 de febrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.