XXIX Travessa Viladrau-la Garriga

0
808

Diumenge, 13 de febrer. Sortida a 2/4 de 6 del matí a la Plaça del Silenci de la Garriga . Atletisme. Organitza el Centre Excursionista Garriguenc. Ja és obert el periode d´inscripcions per participar en la 29ª edició de la travessa entre Viladrau (Osona) i la Garriga. La travessa, la més antiga que es fa pel Montseny, té un total de 31 quilòmetres, que s´han de fer en menys de set hores. La sortida, en autocar, es farà a partir de 2/4 de 6 del matí de la plaça del Silenci. Els controls estaran al principi de la caminada (Sant Segimon), el pla de l´Ase Mort (a la Calma), el Serrat de l´Alzina, Sant Cristòfol de Monteugues (a Montmany-Figaró), la font de can Santa Digna i la plaça de l´Església de la Garriga, lloc d´arribada. La inscripció, limitada a mil persones, es pot fer a la seu del CEG (passatge Gubern s/n) els dimarts i els divendres de 10 a 11 del vespre o ingressant directament les 1.800 pessetes de la inscripció al compte de la Caixa de Manlleu nº 2040-0160-29-8000210436. En aquests moments i per temor a no poder-se apuntar, ja hi ha unes 400 persones isncrites i, a no ser que arribin abans a les mil, les inscripcions es tancaran el 4 de febrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.