Blanco (Reial Societat) acaba en un discret 33è lloc al cros d´Elgoibar

0
903

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco va acabar en un discret 33è lloc el cros internacional d´Elgoibar. Blanco, que va sortir amb el grup capdavanter, va començar a notar dolor a la meitat de la prova per culpa d´una contractura lumbar a l´esquena i va perdre posicions de forma progressiva. L´atleta selvatà va ser el tretzè espanyol a Elgoibar en una prova dominada de forma aclaparadora per africans. El guanyador va ser el kenyà Sammy Kipketer (30.05), seguit dels seus companys Evans Ruto (30.05) i Salim Kipsang (31.06). El millor espanyol va ser Martín Fiz, desè amb 32.11, mentre que Blanco va acabar amb un temps de 34.36. L´atleta lloretenc té previst participar diumenge vinent al cros de Lasarte, tot i que encara no ha descartat venir al provincial que es farà a Palau (Girona).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.