Blanco (Reial Societat) acaba en un discret 33è lloc al cros d´Elgoibar

0
1167

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco va acabar en un discret 33è lloc el cros internacional d´Elgoibar. Blanco, que va sortir amb el grup capdavanter, va començar a notar dolor a la meitat de la prova per culpa d´una contractura lumbar a l´esquena i va perdre posicions de forma progressiva. L´atleta selvatà va ser el tretzè espanyol a Elgoibar en una prova dominada de forma aclaparadora per africans. El guanyador va ser el kenyà Sammy Kipketer (30.05), seguit dels seus companys Evans Ruto (30.05) i Salim Kipsang (31.06). El millor espanyol va ser Martín Fiz, desè amb 32.11, mentre que Blanco va acabar amb un temps de 34.36. L´atleta lloretenc té previst participar diumenge vinent al cros de Lasarte, tot i que encara no ha descartat venir al provincial que es farà a Palau (Girona).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.