El kenyà Philip Kurui guanya la Mitja Marató dels rècords

0
933

El kenyà Philip Kurui guanya la Mitja Marató dels rècords L´atleta de Kènya Philip Kurui va guanyar ahir al matí la catorzena edició de la Mitja Marató Granollers-la Garriga-Granollers amb un temps rècod de 1:01:08. El madrileny Alberto Juzdado va ser segon, a només dos segons del guanyador. En dones es va imposar també una kenyana, Esther Kiplagat, seguida de la barcelonina Maria Lluïsa Muñoz. La guanyadora també va fer rècord, amb 1:11:58. Pel que fa als primers vallesans, el granollerí David Pont va ser desè (1:09:08), Manel Cruz, de la Garriga, va ser tretzè (1:10:34), just 21 segons abans que el també garriguenc David Marsol. La cursa, els resultats de la qual es poden veure a la web, va reunir 4.000 participants. Dissabte, en la tradicional cursa de gegants entre el de la Garriga i els dos de Granollers, es va imposar en Magí, portat per Albert Bruguet, David Fernández i Joan Badia, de la Colla Gegantera de la Garriga.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.