El kenyà Philip Kurui guanya la Mitja Marató dels rècords

0
1043

El kenyà Philip Kurui guanya la Mitja Marató dels rècords L´atleta de Kènya Philip Kurui va guanyar ahir al matí la catorzena edició de la Mitja Marató Granollers-la Garriga-Granollers amb un temps rècod de 1:01:08. El madrileny Alberto Juzdado va ser segon, a només dos segons del guanyador. En dones es va imposar també una kenyana, Esther Kiplagat, seguida de la barcelonina Maria Lluïsa Muñoz. La guanyadora també va fer rècord, amb 1:11:58. Pel que fa als primers vallesans, el granollerí David Pont va ser desè (1:09:08), Manel Cruz, de la Garriga, va ser tretzè (1:10:34), just 21 segons abans que el també garriguenc David Marsol. La cursa, els resultats de la qual es poden veure a la web, va reunir 4.000 participants. Dissabte, en la tradicional cursa de gegants entre el de la Garriga i els dos de Granollers, es va imposar en Magí, portat per Albert Bruguet, David Fernández i Joan Badia, de la Colla Gegantera de la Garriga.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.