Cros de Sabadell

0
1263

” El Biocentury-GEiEG va tenir ahir una gran actuació al campionat de Catalunya de clubs de cros i va classificar l´equip sènior i el promesa masculí per al campionat d´Espanya que es farà el proper 22 de febrer a la localitat madrilenya de Tarancón demostrant que és una de les potències catalanes d´aquesta disciplina. En sènior masculí, el baixempordanès Pere Ruiz va ser el líder de l´equip grupista i va acabar en un meritori novè lloc en una prova on els tres primers van ser Josep Maria Roselló (Fila Domingo Catalán), Adrià Garcia (FC Barcelona) i Benito Ojeda (Fila Domingo Catalán). La resta de l´equip va rendir a un bon nivell (Joan Gil va ser 21è; Sergi Giménez, 38è; Álex Jarabo, 52è) i va permetre que el GEiEG acabés cinquè per davant d´equips del potencial del Barça, Vic o Integra 2. L´èxit grupista es va completar amb el quart lloc del conjunt promesa amb Lluís Francisco Martín com a millor atleta en el vuitè lloc. Santi Crous va ser 24è, Jordi Franquet, 30è i Carles Garcia, 35è. En categoria sènior femení, el GEiEG va pagar l´absència de la internacional Encarna Granados i va quedar-se a un lloc de classificar-se per a l´estatal. La millor grupista va ser Puri Cosgaya, desena, seguida de Caroline Wilkins (26a), Maria Tió (34a), Sabina Caparrós (35a) i Sonia Raya (36a). La cursa la va guanyar la promesa del CA Manresa, Meritxell Calduch, seguida de la també promesa Rosa Maria Morató (JA Sabadell) i Eva Jiménez (CA Vic). En categoria promesa, la vidrerenca Gemma Masnou va contribuir al segon lloc final del JA Sabadell, que també ha classificat el conjunt vallesà per a l´estatal. Masnou va ser quarta de la seva categoria, que junt amb el segon lloc de Morató i el 12è de Sara Bertran els va permetre acabar segones, només per darrere del Manresa. Classificació per equips. Sènior masculí: 1. Fila Domingo Catalán, 14 punts; 2. Valls d´Andorra, 66; 3. CA Manresa, 85; 4. Unió Colomenca, 112; 5. GEiEG, 113. Sènior femení: 1. CA Vic, 18 punts; 2. JA Sabadell, 56; 3. CA Manresa, 59; 4. CN Sabadell, 94; 5. GEiEG, 103. Promesa masculí: 1. JA Sabadell, 28; 2. FC Barcelona, 33; 3. CA Vic, 53; 4. GEiEG, 88; 5. Unió Colomenca, 127. Promesa femení: CA Manresa, 17 punts; 2. JA Sabadell, 18; 3. FC Barcelona, 25. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.