Cros de Sabadell

0
1162

” El Biocentury-GEiEG va tenir ahir una gran actuació al campionat de Catalunya de clubs de cros i va classificar l´equip sènior i el promesa masculí per al campionat d´Espanya que es farà el proper 22 de febrer a la localitat madrilenya de Tarancón demostrant que és una de les potències catalanes d´aquesta disciplina. En sènior masculí, el baixempordanès Pere Ruiz va ser el líder de l´equip grupista i va acabar en un meritori novè lloc en una prova on els tres primers van ser Josep Maria Roselló (Fila Domingo Catalán), Adrià Garcia (FC Barcelona) i Benito Ojeda (Fila Domingo Catalán). La resta de l´equip va rendir a un bon nivell (Joan Gil va ser 21è; Sergi Giménez, 38è; Álex Jarabo, 52è) i va permetre que el GEiEG acabés cinquè per davant d´equips del potencial del Barça, Vic o Integra 2. L´èxit grupista es va completar amb el quart lloc del conjunt promesa amb Lluís Francisco Martín com a millor atleta en el vuitè lloc. Santi Crous va ser 24è, Jordi Franquet, 30è i Carles Garcia, 35è. En categoria sènior femení, el GEiEG va pagar l´absència de la internacional Encarna Granados i va quedar-se a un lloc de classificar-se per a l´estatal. La millor grupista va ser Puri Cosgaya, desena, seguida de Caroline Wilkins (26a), Maria Tió (34a), Sabina Caparrós (35a) i Sonia Raya (36a). La cursa la va guanyar la promesa del CA Manresa, Meritxell Calduch, seguida de la també promesa Rosa Maria Morató (JA Sabadell) i Eva Jiménez (CA Vic). En categoria promesa, la vidrerenca Gemma Masnou va contribuir al segon lloc final del JA Sabadell, que també ha classificat el conjunt vallesà per a l´estatal. Masnou va ser quarta de la seva categoria, que junt amb el segon lloc de Morató i el 12è de Sara Bertran els va permetre acabar segones, només per darrere del Manresa. Classificació per equips. Sènior masculí: 1. Fila Domingo Catalán, 14 punts; 2. Valls d´Andorra, 66; 3. CA Manresa, 85; 4. Unió Colomenca, 112; 5. GEiEG, 113. Sènior femení: 1. CA Vic, 18 punts; 2. JA Sabadell, 56; 3. CA Manresa, 59; 4. CN Sabadell, 94; 5. GEiEG, 103. Promesa masculí: 1. JA Sabadell, 28; 2. FC Barcelona, 33; 3. CA Vic, 53; 4. GEiEG, 88; 5. Unió Colomenca, 127. Promesa femení: CA Manresa, 17 punts; 2. JA Sabadell, 18; 3. FC Barcelona, 25. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.