La selecció gironina sub-20 disputa avui la trobada de territorials d´atletisme

0
1253

La selecció gironina sub-20 d´atletisme disputarà avui a les pistes de Vilafranca del Penedès la trobada de delegacions territorials amb l´objectiu de fer un bon paper. Teòricament, l´equip masculí és el que tindrà més opcions de lluitar per la victòria contra els equips de Barcelona, Tarragona i Lleida. Equip masculí. 60 m: Xavier Royan (Palafrugell Bianya) i Carles Barnes (CA Figueres). 200: Xavier Royan i Albert Gràcia (GEiEG). 400: Joan Ruiz (Lloret la Selva) i Quim Lamora (GEiEG). 800: Pau Sarsanedas (CO Vidreres) i Jordi Bayé (GEiEG). 1.500: Bernat Carreras (GEiEG) i Albert Jurado (Lloret la Selva). 3.000: Angel Mullera i Manel Fernández (Lloret la Selva). 60 tanques: Jordi Aldrich (Palafrugell Bianya) i Sergi Quiñones (GEiEG). alçada: Jordi Aldrich i Pol Farrarons (GEiEG). Llargada: Francesc Camprubí (GEiEG) i Dani Aróstegui (Palafrugell Bianya). Triple: Isaac Rus (Palafrugell Bianya) i Santi Percal (GEiEG). Perxa: Francesc Amprubí i Xavier Carreras (Palafrugell Bianya). Pes: Sebastià Maestra (Lloret la Selva) i Josep Mª Aguirre (CA Figueres). 4×200: Carles Barnés, Dani Aróstegui, Sebastià Maestra i Albert Gràcia. Equip femení. 60m: Raquel Arribas (GEiEG) i Iris Crous (Palafrugell Bianya). 200: Marta González (Lloret la Selva) i Elisabet Comas (CA Figueres). 400: Laura Carrión (Palafrugell Bianya) i Anna Fernández (Lloret la Selva). 800: Imma Vila (Palafrugell Bianya) i Sílvia Sarabia (AA Palamós). 1.500: Agnès Vilanova (CN Olot) i Laura Trujillo (Palafrugell Bianya). 300: Bàrbara Ramon (CO Vidreres) i Maite Guerrero (GEiEG). 60 tanques: Marta Masferrer i Gemma Pagès (GEiEG). Alçada: Norma Bros (CA Figueres) i Maria Simó (GEiEG). Llargada: Iolanda Royán (Palafrugell Bianya) i Laura Menéndez (GEiEG). Triple: Verònica Gutiérrez (Palafrugell Bianya) i Alba Brisa (CN Banyoles). Perxa: Gemma Pagès (GEiEG) i Fàtima Boumari (CO Vidreres). Pes: Laia Fayet (T2) i Maria Simó (GEiEG). 4×200: Marta Masferrer, Laura Carrión, Anna Fernández i Raquel Arribas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.