La selecció gironina sub-20 disputa avui la trobada de territorials d´atletisme

0
1112

La selecció gironina sub-20 d´atletisme disputarà avui a les pistes de Vilafranca del Penedès la trobada de delegacions territorials amb l´objectiu de fer un bon paper. Teòricament, l´equip masculí és el que tindrà més opcions de lluitar per la victòria contra els equips de Barcelona, Tarragona i Lleida. Equip masculí. 60 m: Xavier Royan (Palafrugell Bianya) i Carles Barnes (CA Figueres). 200: Xavier Royan i Albert Gràcia (GEiEG). 400: Joan Ruiz (Lloret la Selva) i Quim Lamora (GEiEG). 800: Pau Sarsanedas (CO Vidreres) i Jordi Bayé (GEiEG). 1.500: Bernat Carreras (GEiEG) i Albert Jurado (Lloret la Selva). 3.000: Angel Mullera i Manel Fernández (Lloret la Selva). 60 tanques: Jordi Aldrich (Palafrugell Bianya) i Sergi Quiñones (GEiEG). alçada: Jordi Aldrich i Pol Farrarons (GEiEG). Llargada: Francesc Camprubí (GEiEG) i Dani Aróstegui (Palafrugell Bianya). Triple: Isaac Rus (Palafrugell Bianya) i Santi Percal (GEiEG). Perxa: Francesc Amprubí i Xavier Carreras (Palafrugell Bianya). Pes: Sebastià Maestra (Lloret la Selva) i Josep Mª Aguirre (CA Figueres). 4×200: Carles Barnés, Dani Aróstegui, Sebastià Maestra i Albert Gràcia. Equip femení. 60m: Raquel Arribas (GEiEG) i Iris Crous (Palafrugell Bianya). 200: Marta González (Lloret la Selva) i Elisabet Comas (CA Figueres). 400: Laura Carrión (Palafrugell Bianya) i Anna Fernández (Lloret la Selva). 800: Imma Vila (Palafrugell Bianya) i Sílvia Sarabia (AA Palamós). 1.500: Agnès Vilanova (CN Olot) i Laura Trujillo (Palafrugell Bianya). 300: Bàrbara Ramon (CO Vidreres) i Maite Guerrero (GEiEG). 60 tanques: Marta Masferrer i Gemma Pagès (GEiEG). Alçada: Norma Bros (CA Figueres) i Maria Simó (GEiEG). Llargada: Iolanda Royán (Palafrugell Bianya) i Laura Menéndez (GEiEG). Triple: Verònica Gutiérrez (Palafrugell Bianya) i Alba Brisa (CN Banyoles). Perxa: Gemma Pagès (GEiEG) i Fàtima Boumari (CO Vidreres). Pes: Laia Fayet (T2) i Maria Simó (GEiEG). 4×200: Marta Masferrer, Laura Carrión, Anna Fernández i Raquel Arribas.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.